Pulse Reiki

pulse-reiki

Pulse Reiki is een compleet nieuwe energie, waarvan de trilling of frequentie 7.83Hz is. Dit is dezelfde trilling als de Schumann Resonantie… ook wel de hartslag van de Aarde genoemd, omdat iedere levende cel op aarde zich oriënteert op deze frequentie!
Wanneer de energie of Reiki in deze frequentie wordt gegeven werkt het veel sneller en je zult merken dat stagnerende energie en lastige blokkades veel gemakkelijker te verwijderen zijn.

Pulse Reiki kan worden gebruikt als bv. Kundalini Reiki. vb: Tijdens het geven van energie denk je niet aan ”Kundalini Reiki’, maar aan Pulse Reiki.

Ook kun je energetische `tools` maken met deze energie, dit gebeurt zoals beschreven staat in de Tachyon handleiding. Hier gebruik je dan niet het woord `Tachyon`, maar Pulse Reiki

Het is aan te raden om voor deze inwijding Tachyon en Kundalini Reiki 1 te hebben, maar dit is niet verplicht.

Wil je worden ingewijd in Pulse Reiki, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.