Kwan Yin’s Lavender Flame / Lavendel Vlam Kwan Yin

kwan-yin-lavender-flame

De Lavendel Vlam van Kwan Yin

De Lavender Flame van Kwan Yin is een fractie van de Violette Vlam van transmutatie. Het is een onderdeel van een triade van energieën afkomstig van die vlam, namelijk paars, amethist en lavendel. Alle energie afkomstig van violet heeft iets te maken met de transformatie, transmutatie, zuivering of goddelijke alchemie.

In het geval van lavendel hebben we meestal te maken met zuivering en goddelijke alchemie, dat is zuivering van het ongewenste en het draaien van onze ervaringen in het Licht.

De Lavender Flame is een mildere versie van Violet met verzorgende aspecten en duidelijk voelbaar vrouwelijke energie. Lavendel kalmeert, verwijdert op een zachte wijze negatieve energieën, zuivert langzaam onze energielichamen en brengt ons terug naar onze balans.

De energie is geneigd je te omhelzen en opent opnieuw de toegang tot het vrouwelijke aspect van het goddelijke. Het brengt een gevoel van vrede en genade.

De energie van Lavender Flame leert ons dat het oké is om zacht voor onszelf te zijn. Het vertelt ons “Nu hier te zijn”. Je bent perfect zoals je bent en niets anders is nodig om volledig te zijn. Je bent een kostbaar kind van God.

Kwan Yin is de Godin van Genade, dit is haar voornaamste kenmerk. Zij is hét symbool van de Onvoorwaardelijke Liefde. Net als Maria is zij “Moeder van de Wereld”. Ze kalmeert, geeft troost en helpt ook bij het overwinnen van mislukkingen en genezing.

Founder: Andrea (Suraya) Meyers 

Wil je worden ingewijd in Lavender Flame dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen.

Je ontvangt één afstandsinwijding, een uitgebreide Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Ervaringen Kwan Yin’s Lavender Flame

Beste Jose, verleden week maandag de Lavender Flame opgehaald, in de meditatie kreeg ik een tinteling rond mijn kruin, ook werd het heel warm rond mijn hoofd en toen ik de volgende morgen wakker werd was het heel warm bij mijn hartchakra, het was weer een hele bijzondere ervaring. Hartelijk dank voor deze inwijding.

Beste Jose, Dank voor de mooie activatie. ik heb met de lavender flame een hele mooie zuivering gedaan bij het huis van mijn ouders. daar is veel verstoring geweest astraal door o.a. drugsgebruik in de buurt, en negatieve spirits. dit voelde zeer goed, en is iets om mee door te zetten!

Hoi José, Ik wil je melden dat ik gisteren de inwijding van Kwin Yan’s Lavender Flame heb opgehaald.Ik heb niets gezien, alleen gebeurde er heel veel met mijn voeten, heel veel wervelingen van energie, voor zover ik het kon voelen. En ik had het idee dat een van de helpers van Kwin Yan bij me was en me advies gaf. Het duurde vrij lang, en omdat het steeds niet stopte, of ik het niet kon voelen, ben ik na 45 minuten opgestaan om wat te eten en te drinken, zodat ik naar ben kon (ik deed ‘m later in de avond). En vandaag merkte/merk ik dat ik beschermd werd/ben door een van de helpers inzake de telepathische verhouding (dat is nog steeds niet over, wel anders); ik ben afgeschermd, en dat is goed, denk ik.