Clairsentient Awakening / Heldervoelend Ontwaken

Clairsentient Awakening is een energiesysteem die je helpt bij het ontwaken en vergroten van je heldervoelende vermogens.

Mariah Windsong heeft deze energieen gechanneld toen ze haar natuurlijke heldervoelende vermogens wilde vergroten.

Clairsentient komt van het Franse woord en betekent ‘helder gevoel’. In de 18e eeuw werd het in de volksmond gebruikt. Het gaat om de psychische waarneming van geur, smaak, aanraking, emoties en fysieke sensaties die bijdragen aan een algehele psychische en intuitieve indruk van iets.

Clairsentient bestaat uit 3 levels:

Level 1

Dit moedigt je aangeboren heldervoelende gaven aan om te ontwaken. Dit ontwaken kan in een periode van weken, maanden of jaren gebeuren. Deze afstemming is een energiestroom die je op ieder moment kunt activeren om je heldervoelende vermogens te vergroten.

Level 2

Geeft je een afstemming die je ontwaken vergroot en bevat vier energiefuncties die je kunt activeren als je werkt met je heldervoelendheid:

  • Conscious Focus
  • Clairsentient Feeling
  • Clairsentient Knowing
  • Selective Awereness

Level 3

Je leert hoe je een sessie voor andere mensen kunt uitvoeren en geeft je meer voorbeelden hoe je een sessie voor jezelf kunt doen.

Founder: Mariah Windsong

Wil je de inwijdingen van de Clairsentient Awakening ontvangen dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen.

Je ontvangt 3 afstandsinwijdingen, een uitgebreide Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 40 euro.