Body Toxic Cleansing Flush

body_toxic_cleansing_flush

We leven in een wereld waarin we voortdurend worden blootgesteld aan stoffen die giftig zijn voor ons welzijn en welke we absorberen in ons lichaam en bloedsystemen. Hoewel het meeste ook weer wordt uitgescheiden door de eliminatie- en de endocriene kliersystemen, blijft een deel voor onbepaalde tijd opgeslagen in het lichaam.

Body Toxic Cleansing Flush is gechanneld om o.a. te helpen bij:

  • Het verwijderen (wegspoelen) van gifstoffen en zware metalen uit het lichaam, zonder tussenkomst van het endocriene klier systeem.
  • Genezing van alle fysieke organen en systemen in het lichaam en in het bijzonder degene die het centrale zenuwstelsel, de bloedsomloop, de eliminatie- en de endocriene klieren systemen, en alle organen en klieren bevorderen en versterken.
  • Zuivering van het bloed. – Het zuiveren en helen van de chemie van de hersenen, het reinigen van de geest en de hersenen.
  • Genezing van de chakra’s, meridianen, nadis en overige energetische systemen.
  • Genezing van alle blokkades die mensen kunnen hebben, om de circulatie van Prana/chi/levenskrachtenergie in hun energetische lichamen, organen en systemen te optimaliseren.
  • Genezing en het herstellen van het meest ideale en perfect mogelijke alkalisch- en zuurstof niveau in het lichaam.
  • Het opruimen en genezen van negatieve, donkere, zware, trage, vastgeplakte, verstopte, beschadigde en geblokkeerde energieën uit het fysieke lichaam, energetische lichamen, kwantum velden/deeltjes en energetische ruimtes. –

De Body Toxic Cleansing Flush is een gemakkelijk en effectief energetisch hulpmiddel welke je door middel van je intentie activeert. Er zijn geen symbolen of handposities nodig.

Founder: Hari Andri Winarso

Wil je graag de Body Toxic Cleansing afstemming ontvangen, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro.


Enkele ervaringen Body Toxic Cleansing Flush:

Dag José, Bedankt voor het klaarzetten van de inwijding. Heb de inwijding gedaan. Hoe moet ik het omschrijven, had een “pulserend” gevoel door gans mijn lichaam, vooral in de armen en het duurde het langst in de handen en vingers. Zag ook een oog dat precies naar me keek met op de achtergrond een figuur; en vlinders die rondfladderen. Bedankt voor de inwijding

Een heel fijn energiesysteem, eenvoudig en toch krachtig in gebruik, ik werk er graag mee!

Hoi José, De body toxic cleansing flush voelde ik als een soort golf die door me heen kwam. Heel fijn!