Aura & Chakra Flush / Aura & Chakra Spoeling

chakra-logo-fast

Chakra Flush

De Chakra Flush is een eenvoudige methode om de vastgelopen energie aanwezig in de chakra’s te verwijderen. Chakra Flush is geïnspireerd door de Meridian Flush, die werkt door het “spoelen” van de meridianen (flush = spoelen).

De Chakra Flush is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

De Chakra Flush is een reinigende energie. Het verwijdert op een zachte wijze blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten vormen uit de chakra’s. Door het voorzichtig verwijderen van de energiewonden uit het verleden, wordt het mogelijk om deze plekken weer met nieuwe positieve energie te vullen.

Enkele voordelen van de Chakra Flush zijn:

  • Loslaten van oude lasten en emotionele bagage.
  • Vrijmaken van de oude vastgelopen energie in de chakra’s.
  • Het voorkomen dat energetische toxines en negatieve energie gaan vastzitten.

 

Aura Flush

De Aura Flush is een zeer zachte reinigende energie die aura als het ware schoonveegt en hiermee de negatieve energie en gedachten vormen verwijderd.

Net als de Meridian Flush en de Chakra Flush is de Aura Flush gemakkelijk in gebruik en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt hands-on, maar ook op afstand.

De aura is het gedeelte van ons energieveld dat ons beschermt en omhuld. Het is onze projectie naar de wereld. Als we de juiste mensen en mogelijkheden naar ons toe willen trekken, is het nodig dat onze aura helder en gezond is en vol van positieve energie en liefde.

Helaas verzamelen we gedurende ons leven negatieve energieën in onze aura. Negatieve gedachten vormen van woede, verdriet en haat kunnen in onze aura verblijven en zorgen voor het terugdringen van onze totale energie. Hierdoor stoten we de juiste mensen van ons af. Regelmatig reinigen van de aura zal helpen om onze geest te verjongen alsmede de projectie naar de buitenwereld te verbeteren.

De Aura Flush maakt het reinigen van de aura eenvoudig.

Enkele voordelen van de Aura Flush zijn:

  • Verbeterd gevoel van geluk en welzijn.
  • Meer fysieke en emotionele energie.
  • Loslaten van negatieve gedachten vormen, die problemen in het leven creëren.

Officieel zijn de Aura & Chakra Flush twee aparte energiesystemen. Ik bied ze samen aan, omdat ze heel goed bij elkaar passen en qua manier van werken op elkaar lijken.

De Aura & Chakra Flush zijn beide een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

Founder: Stephanie Brail

Wil je graag worden ingewijd in de Aura & Chakra Flush dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Je ontvangt twee afstandsinwijdingen, twee Nederlandstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 30 euro.

Het is ook mogelijk om de Aura Flush en Chakra Flush apart van elkaar te ontvangen. Ik vraag dan per inwijding 17,50 euro.

 

Enkele ervaringen Aura & Chakra Flush: 

Hallo José, Ik heb maandag en vandaag de inwijdingen Aura en Chakra Flush opgehaald. De Aura Flush is rustig ontspannen verlopen, de Chakra Flush ook maar gaf een aangenaam tintenlend gevoel door mijn lichaam. Dit was bijzonder.Voel me laatste dagen energieker en meer zelfvertrouwen. Dit is wel aangenaam. Dit wilde ik even met je delen. Bedankt voor deze mooie inwijdingen…..

Bedankt voor de inwijdingen! Het was bij beide een hele mooie ervaring, Heel lucht en licht, inderdaad alsof ik doorgeblazen werd. Voelde naderhand ook een stuk opgeruimder!

Hoi Jose, Ik heb inmiddels beide inwijdingen gedaan en ze voelden beiden zeer verschillend, maar allebei erg mooi van energie. Dank je wel ! Ik denk dat dit een mooie aanvulling kan zijn op mijn energiewerk.

Bedankt voor je tijd en moeite. En graag tot de volgende keer bij één van je andere mooie inwijdingen.

Hoi Jose, Je had het natuurlijk al verwacht maar ik heb direct de inwijding van de Aura Flush opgehaald. In mijn hele lichaam voelde ik tintelingen van top tot teen. Het is een hele fijne zachte energie. Daarnaast voelde het alsof mijn hele aura als het ware werd schoongeveegd. En wat daarnaast heel bijzonder was, al mijn beschermengelen en mijn gids waren aanwezig. Hartelijk dank voor deze mooie inwijding en deze mooie ervaring.

Hoi josé, ik heb vorige week de aura flush inwijding opgehaald, ik voelde allemaal lichte tintelingen rond mijn gezicht en hoofd, vanmorgen de chakra flush inwijding opgehaald, voelde een aangename warmte in nek en schouders. dank je wel voor de mooie inwijdingen.

Beste José, Ik heb de Aura Flush ervaren als een ietwat heftige, maar mooie inwijding ontvangen. Het wat heftige was, dat mijn maag wat opspeelde. Het leek net of er zenuwen opzaten. Maar mijn aura was nog nooit schoongemaakt. En nu gaat het prima. Mijn maag is tot rust gekomen, nadat ik ook de Chakra Flush heb ontvangen. Er zat ongeveer een dikke week tussen, maar ik ervaar nu veel meer rust. Het is net of er wat van mij af is gevallen. En zodra is weer onrust of boosheid voel, dan pas ik beide toe.

Hoi José, Ik heb vandaag mijn aura flush opgehaald en vond het een hele ervaring. Geen warm zacht gevoel zoals vele het wel omschrijven op je site, maar vond het juist best krachtig…een koude siddering door mijn lijf ( die vooral bij mijn torso bleef hangen) Dit is bij mij vooral de plek waar ik zelf moeite heb de energie te laten stromen. Hoe krachtiger ik met mijn ademhaling mee ging hoe sterker ook de koude rilling.. Met een kwartiertje voelde ik het afnemen. Bedankt!

Dag José, Inmiddels heb ik de inwijding van de Aura Flush Empowerment en de inwijding van de Chakra Flush Empowerment ontvangen. Het was een bijzondere gewaarwording. Na de eerste inwijding was ik heel onrustig. Dat heeft wel een dag geduurd. Nu is het weer o.k.. Ik vind het erg mooi dat dit zo kan!!!! En ik dank u heel hartlelijk

Ik heb deze inwijdingen een paar jaar geleden mogen ontvangen en gebruik het nog steeds regelmatig voor mijzelf. Het is een fijne en gemakkelijke manier om je aura en chakra’s te reinigen. 

Dag José, Dank je wel voor het sturen van de energieen.De aura flush heb ik vanmiddag toegelaten. Ik voelde betere doorstroming, afgewisseld met gevoelens van warmte, tinteling. Daarna was ik ontzettend moe. Dat trok na een tijdje wel weer bij.