White Light Pakket

White Light
 
White Light verdrijft negatieve energie en beschermd. Het is ideaal om ruimtes en bepaalde gebieden te zuiveren van negatieve/stagnerende energie.
 
White Light kan als Reiki worden gebruikt. Bijvoorbeeld om de White Light energie als een hands-on healing te gebruiken, denk je aan “White Light” in plaats van Reiki om de energiestroom te starten.
 
Je kunt White Light ook gebruiken om energie tools te creëren, zoals die beschreven zijn in de Tachyon handleiding. Hier vervang je gewoon het woord “Tachyon” in “White Light”.
 
 
White Light Source
 
Je kunt White Light Source gebruiken om energie tools te creëren, net zoals je een White Light antenne maakt. Hier vervang je gewoon het woord “White Light” in “White Light Source”.
 
Een White Light Source antenne maakt van alles dat in de buurt komt weer White Light antennes!
 
Bijvoorbeeld als je een White Light Source antenne naast een glazen fles met water plaatst, zullen zowel de glazen fles en het water veranderen in een permanente White Light antenne. Zelfs de tafel waarop de Source antenne is geplaatst zal een White Light antenne worden. Echt alles dat in de buurt komt van een White Light Source antenne, zal veranderen in een permanente White Light antenne.
 
Stel je het gebruik van een normale  White Light antenne voor: Overal waar je deze antenne plaatst wordt levensenergie toegevoegd. Wanneer je de antenne verwijdert, zal de levensenergie zachtjes vervagen.
 
Bij het gebruik van een White Source antenne, zal de hoeveelheid levensenergie niet verdwijnen omdat het object (of de persoon) een zelfonderhoudende antenne wordt die de levensenergie die nodig is, permanent uitzendt!
 
Als je een White Light Source antenne bij je draagt, zul je in staat zijn om overal waar je komt, de energie van je omgeving permanent te verbeteren. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed!
 
Founder: Ole Gabrielsen
 
Het is mogelijk om de White Light Attunement en de White Light Source Attunement als één pakket te ontvangen.
 
Het is aan te raden om al ingewijd te zijn in Tachyon en Kundalini Reiki om de White Light Attunement en de White Light Source te kunnen ontvangen, echter dit is niet verplicht.
 
Wil je het White Light Pakket ontvangen, dan kun je via het emailformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt de twee afstandsinwijdingen, twee Nederlandstalige handleidingen en twee certificaten via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 35 euro.

 

Een reactie: 

Hoi Jose, Ik heb de twee inwijdingen opgehaald.
Inderdaad wat een fijne energie ik hoef het maar te denken en het stroomt al. Voel het nog beter als bij tachyon.
De inwijdingen waren mooi voelde fijn en veel wit/geel licht af en toe een een zonnebloem die op me afkwam en dan overging in wit licht.
Bedankt weer dat ik dit van je mocht ontvangen.