Reacties cursisten

Reacties van cursisten Munay Ki: 

Lieve Jose , bedankt voor de fijne en mooie inwijdingen in de rites van de munay-ki, vooral de rites in de uiterwaarden van deventer waren heel bijzonder.ook had ik twee hele fijne medecursisten, je pi-stone was ook heel treffend gekozen, nu nog het boek Hoeders van de aarde lezen en mijn zaadjes goed voeden.
 
Vind Munay-ki echt geweldig, doet heel veel!!!In plaats van alleen naar de mooie dingen te kijken, heeft Munay-ki me ook naar mijn schaduwkanten laten kijken en ook naar de wereld als geheel. Mijn overlevingsmechanisme was om altijd het goede overal in te zien, opzich erg fijn, maar je gaat nooit echt door de schaduw heen. Ben spiritueel meer gaan zien, horen en voelen en vond het een bevrijdende ervaring!! Nu merk ik dat ik bijna niets meer kan doen, dat voor mij niet goed voelt. Dus echt teruggeworpen op mijzelf, wat wil ik in het leven etc. Sta nog midden in het proces, maar met een vertrouwen en een sterk gevoel van liefde. Dank je wel José!
 
Ik wil je via de mail nog een keer persoonlijk bedanken voor de mooie initiaties die je mij hebt gegeven. Niet schrikken hoor, maar ze hebben heftige reactie's bij me veroorzaakt. Alles komt er nu uit. Ben ik heeeeeeél blij mee. Vond het ook interessante en mooie gesprekken tussen de initaties door.
 
Ik wil je nogmaals bedanken voor de avonden die je aan mij besteed hebt, ik heb er van genoten en zal het best missen.
 
Dag José, Bedankt voor de fijne avonden waarin ik de inwijdingen mocht ontvangen. Ze zijn voor mij heel waardevol. Dank voor alles.
 
Lieve José, dank je wel dat je , zonder dat we het wisten, me hebt voorbereid voor m'n reis naar Peru. Dank voor alles wat je me geleerd hebt en voor je toewijding!
 
hoi lieve José, hmm... ECHT blij met Munay-ki, het voelt als Thuis...
 
Dag Jose, Even een up date na de laatste inwijding. Het gaat mij goed. Ik voel me prima en ben daar erg blij mee. Over de pi-stone. Die draag ik op dit moment bij me. Kreeg afgelopen week door dat de energie van deze steen op dit moment goed voor me is. Leuk he!