Ervaringen en reacties van cursisten:

ervaringen

Encaustic Art:

Hallo Jose. Ik wil je langs deze weg nog even bedanken voor de fijne avond die wij gisteren hebben gehad.Het was voor mij zeker een leerzame en gezellige avond. Ook jou lieve ontvangst en uitleg gaf mij een goed gevoel. Er was een fijne sfeer. Dat vind je niet overal.

 

Munay Ki:

Lieve Jose , bedankt voor de fijne en mooie inwijdingen in de rites van de munay-ki, vooral de rites in de uiterwaarden van deventer waren heel bijzonder.ook had ik twee hele fijne medecursisten, je pi-stone was ook heel treffend gekozen, nu nog het boek Hoeders van de aarde lezen en mijn zaadjes goed voeden.

 

Vind Munay-ki echt geweldig, doet heel veel!!!In plaats van alleen naar de mooie dingen te kijken, heeft Munay-ki me ook naar mijn schaduwkanten laten kijken en ook naar de wereld als geheel. Mijn overlevingsmechanisme was om altijd het goede overal in te zien, opzich erg fijn, maar je gaat nooit echt door de schaduw heen. Ben spiritueel meer gaan zien, horen en voelen en vond het een bevrijdende ervaring!! Nu merk ik dat ik bijna niets meer kan doen, dat voor mij niet goed voelt. Dus echt teruggeworpen op mijzelf, wat wil ik in het leven etc. Sta nog midden in het proces, maar met een vertrouwen en een sterk gevoel van liefde. Dank je wel José!

 

Ik wil je via de mail nog een keer persoonlijk bedanken voor de mooie initiaties die je mij hebt gegeven. Niet schrikken hoor, maar ze hebben heftige reactie's bij me veroorzaakt. Alles komt er nu uit. Ben ik heeeeeeél blij mee. Vond het ook interessante en mooie gesprekken tussen de initaties door.

 

Ik wil je nogmaals bedanken voor de avonden die je aan mij besteed hebt, ik heb er van genoten en zal het best missen.

 

Dag José, Bedankt voor de fijne avonden waarin ik de inwijdingen mocht ontvangen. Ze zijn voor mij heel waardevol. Dank voor alles.

 

Lieve José, dank je wel dat je , zonder dat we het wisten, me hebt voorbereid voor m'n reis naar Peru. Dank voor alles wat je me geleerd hebt en voor je toewijding!

 

hoi lieve José, hmm... ECHT blij met Munay-ki, het voelt als Thuis...

 

Dag Jose, Even een up date na de laatste inwijding. Het gaat mij goed. Ik voel me prima en ben daar erg blij mee. Over de pi-stone. Die draag ik op dit moment bij me. Kreeg afgelopen week door dat de energie van deze steen op dit moment goed voor me is. Leuk he!

 

Shamballa:

Je workshop heeft bij mij z'n uitwerking niet gemist. Het effect zwelt langzaam aan. Het mooie is dat Shamballa een bevestiging en samenvatting is van alles wat we met ons healing clubje al doen. Voor mij geeft het een kader en richting aan de oeverloze vrijheid; daar heb ik kennelijk nog behoefte aan. En het heeft ineens een naam!

 

Mijn dank is groot, vooral naar het zo mooi in balans weten te brengen van deze veelheid en eenvoud. Door het veilig en vertrouwd te brengen is het allemaal binnengekomen en gebleven. En was het niet te heftig zodat er deuren juist dichtgegaan zijn, enorm bedankt. En ik weet je te vinden mocht ik vragen hebben..... Succes met alle mensen die je nog mag inspireren...

 

Ben nog steeds onder de indruk van de cursus van 2 weekenden terug. En dan wel met name hoe ik nu in m'n vel zit. Had nog wel de twijfel of dit misschien van tijdelijke aard was en of dit een 'vibe' is die je jezelf aanpraat, maar dat lijkt het niet te zijn. Ik heb het gevoel dat er een last van me is afgevallen en dat ik veel meer de 'oude ik' ben, en ook wat wijzer. Moet wel het verwijderen van de Karma zijn geweest ;-). Ik voel me vrolijker, energieker en sta weer (meer) in m'n eigen kracht. Mijn omgeving benoemd dit ook. Er is een paar keer genoemd dat de cursus een cadeautje voor jezelf is. Ik beschouw het meer als een duurzame investering in jezelf dat veel oplevert voor jezelf en de mensen om je heen. Ik vond het prettig dat je de inhoud van de cursus op manier bracht die praktisch, down-to-earth, respectvol en inspirerend was. Dank voor dit moois.

 

Het was een fijne cursus waar ik met een goed gevoel naar terug kijk, bedankt!

 

Elke dag doe ik de ascensiemeditatie. Verder lijken dingen moeitelozer te gaan (ben ik bezig mijn weerstanden op te lossen?). Ook denk ik regelmatig terug aan het Shamballaweekend en jouw liefdevolle manier van inwijden en de vertrouwdheid die je uitstraalt. Nogmaals bedankt hiervoor.

 

Ik wil je nogmaals laten weten dat ik het een erg leerzame cursus vond, heb er erg van genoten. En verschillende effecten zijn merkbaar, zo zit ik duidelijk beter in mijn vel. Ben me ook beter bewust geworden van verschillende zaken. Bedankt voor deze fijne ervaring!

 

Bedankt voor een heel fijn weekend, ik ben nu een paar uurtjes thuis en voel me heerlijk. Ik heb het gevoel dat het veel met me heeft gedaan. Bedankt voor alles en de manier waarop je dit weekend hebt gegeven, heel integer, vertrouwd en liefdevol.

 

Ik wil je nog even bedanken voor het gezellige leerzame weekend. Ik voel me op het moment echt toppie! Ik ben dagelijks bezig met shamballa (gronden, violet vuur, en het licht ei.) Verder heb ik het werkboek nu even in de kast gelegd en laat alles even op mijn inwerken maar ga het er zeker weer uit halen en er meer mee doen. Hou voorlopig alle energie voor me zelf en als ik er klaar voor ben proberen andere te helpen.

 

Ik vond het een erg leuke cursus waar ik met plezier naartoe ben gegaan. Moet wel zeggen dat er ook veel info bijzit die ik op dit moment nog niet gebruik omdat ik denk ik daar nog niet aan toe ben. Maar dat zal vanzelf wel komen.

 

Ik had je al eerder eens willen mailen om je te laten weten dat ik blij ben dat ik de Shamballa-cursus bij jou heb gedaan. Je deed het heel goed, vond ik.

 

Ik vond het een bijzondere cursus, met erg mooie energieën. Dank je wel José, Germain en alle anderen!

 

Ik wil je graag laten weten hoeveel plezier ik beleef aan de Shamballa. Iedere keer verbaas ik me over de mooie, krachtige energie en ik krijg heel veel positieve reakties van mensen om mij heen, die ik de Shamballa heb toegestuurd. Ik gebruik het ook veel voor dieren en ik zie ze opbloeien. Dit wilde ik je laten weten, omdat het me zoveel geeft.

 

Ik wilde nog even bedanken voor het afgelopen weekend. Het was een bijzonder weekend, Heel hartelijk dank

 

Beste José, Het gaat goed met mij. Ik gebruik soms de shamballa op mijzelf. Ik gebruik nu al 9 dagen geen medicatie meer en heb nu nagenoeg geen last meer van negatieve stemmen die ik voorheen had. Ik heb meer energie en voel mij beter, weet niet of dit door de shamballa is gekomen, maar het gaat nu wel beter met mij. In ieder geval erg bedankt voor de cursus.

 

Hey, lieve José, bedankt voor het afgelopen weekend. In feite schieten woorden te kort... (misschien moet ik er wat 'nieuwe' creëren...) het was niet zomaar 'warmte' die ik voelde/ontving... het was 'shamballawarmte'... ja, het voelde als multidimensionele warmte... ik kon er zo niet meteen opkomen toen ik het evaluatieformulier aan 't invullen was... en die crëeerde jij... of gaf je door... in ieder geval, je belichaamde het en straalde het uit! Fijn hé? Heel erg bedankt voor je inwijdingen.

 

Ha die Jose, Alles goed?? Wil je even laten weten dat het goed met me gaat...en zodra ik even voel ben uit balans....me grond en me weer sterk en groot voel!!