Energetische Bescherming Pakket

In dit pakket vind je verschillende energiesystemen waarmee ik persoonlijk de afgelopen jaren veel mee heb gewerkt en baat bij heb gehad.
 
Als HSP-er ben ik gevoelig voor andermans energieën en pik deze gemakkelijk op. Toen ik mij hiervan nog niet bewust was, ben ik hier uiteindelijk uit balans en ziek van geworden. Inmiddels weet ik dat het belangrijk is om goed gegrond te zijn, vrij te zijn van eventuele ongezonde energetische banden/koorden en bovenal een schoon en sterk energieveld te hebben (aura).
 
Ik kan ieder persoon aanraden (dus niet alleen HSP-ers), om dagelijks je energievelden te reinigen. Dit noemen we ook wel spirituele hygiëne. Dit is goed om in de ochtend te doen, na het ontwaken en s’avonds voor het slapen gaan. Je zult merken dat je hierdoor beter en energieker gaat voelen. Je bent meer in balans en je kunt bijvoorbeeld ook gemakkelijker in contact komen met je eigen gevoel.
 
Er zijn natuurlijk verschillende methoden voor spirituele hygiëne en het beste is om je eigen weg hierin te gaan vinden. De energiesystemen uit dit pakket waren voor mij een fijn hulpmiddel en ik hoop dat dit voor jou ook zo mag zijn. Ik wil het in ieder geval graag met je delen.
 
De volgende energiesystemen zitten in het pakket:
 
Aura & Chakra Flush Empowerment
Hiermee spoel je op een zeer eenvoudige, maar effectieve manier je aura en chakra’s schoon.
 
Aura & Chakra Repair Empowerment
Een zeer gemakkelijk en effectief hulpmiddel om healing te geven aan je aura en chakra’s.
 
Etheric Cord Flush
Hiermee verwijder je op een gemakkelijke manier energetische banden en koorden met anderen waar je last van kunt hebben.
 
Etheric Cord Shield
Hiermee kun je een energetisch veld/schild om je heen plaatsen en deze programmeren zodat bepaalde mensen geen banden en koorden meer kunnen aanhechten.
 
Gouden, Zilver Violette Vlam
Deze vlam transmuteert o.a. alle disharmonieuze energieën.
 
Grounding Empowerment
Als je moeite hebt met gronden, kan dit een prettig hulpmiddel zijn.
 
Psychic Protection Flame
De vlam van Aartsengel Michael welke beschermt tegen psychische aanvallen.
 
In totaal ontvang je 9 afstandsinwijdingen.
 
Wil je graag dit pakket ontvangen, dan kun je via het contact formulier contact met mij opnemen. Bij alle inwijdingen ontvang je een Nederlandstalige handleiding en certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 99 euro.